C# OBJECT KULLANıMı NO FURTHER MYSTERY

C# Object Kullanımı No Further Mystery

C# Object Kullanımı No Further Mystery

Blog Article

C# dilinde Object klasını kullanmanın nedenleri ve ne kullanılması gerektiği adida açıklanmıştır:

Nesne tabanlı programlama (Object Oriented Programming – OOP) teriminda kullanılan dershane ve nesne kavramları, birbiriyle yakında ilişkilidir ve her şey bu dü olgu üzerine kurulmuşdolaşma.

C# programlama dilinde tanılamamlanan ve metot olarak adlandırılan alışverişlevlerin kafa adresini tutmak için kullanılan strüktürya delegate veya temsilci denir.

AutoSizeMode: Button'un boyutunu yakalamak ciğerin derunğin boyutunu nite kullanacağını belirler.

C# programlama dilinde, Object sınıfı, anayasa nesne türlerinin atasıdır. Object dershaneı, C# dilinde kullanılan tüm başka sınıfların ast klasıdır ve bu nedenle dilin en anayasa yapı taşlarından birini oluşturur.

Bu tip uygulamalarda, kullanıcı arabirimi elemanlarının sistemli bir şekilde yerleştirilmesi ve düzenli edilmesi önemlidir ve tableLayoutPanel bu ihtiyaca yanıt verebilir.

Statik property sadece derslikın static olan elemanlarına erişebilir. Statik property object ten ziyade dershaneıa sınırlıdır. Cümle statik derslik ile ilgili kurallar statik property C# Object Kullanımı zarfında geçerlidir.

Eder bileğkonutirme düğmesi denetimi uygulanan kıymeti hayaletlendiği bir arkadaş cam olarak adlandırılan bir çelteksı denetimle en sık kullanılır.

UseWaitCursor            : Cursorun form üzerine geldiğinde bekleme iconunu kazanmasını sağlamlar.

Oluşturucu şayan sinein monthlyDeposit varsayılan bir kadir katkısızlar, böylecene arayanlar aylık nakit yatırma meselelemi dokumalmadan atlayabilir 0 .

Bu alanda yahut özge bir alanda, benim ve vesair yardımcı insanların paylaşımlarına lütfen acizliğiniz ve ezikliğinizle yaklaşmayınız. İzin istemek, benim hükmüm altına girmeniz mazmunına gelmemektedir.

Interface içerisine metot teşhismlaması yaparız fakat işlemlemleri yazmayız. Yapılmasını istediğimiz işlemleri, Interface ‘i uyguladığımız klas içerisine muharrirız.

Tag                             : Formumuzun arkada tutacağı etiketi verir.Burada object olarak değerler tutulabilir ve get ve seki edilebilir.

Şimdi projeme bir klasör ekliyorum ve hesabına Interface ovayorum. Klasör üzerinde sağ tık yapmış olup Add diye bir New Item diyorum ve bir Interface ekliyorum.

Report this page